Услуги
Добре дошли!
Услуги
Издания
В и О
Абонамент
За контакти

Търсене:
 

Get Cyrillic Fonts!
1-877-BGEXPRESS

PictureКакво Ви предлагаме?

Както вероятно вече сте се досетили, предлагаме ви български вестници и списания.  Толкова ``топли", колкото могат да бъдат - още в събота следобед пликът с вестниците ви ще замине от пощата на лосанджелиското летище (с това ви спестяваме един ден чакане) и до 2-3 дни ще бъде при вас. Ако имате късмет да живеете в Калифорния, най-вероятно ще го получите още в понеделник. Това се отнася за вестника, който излиза в София в петък!  На абонатите си в южна Калифорния предлагаме и доставка на вестниците по домовете с куриер, така че ще можете да ги четете на закуска в неделя! Ако живеете близо до Лос Анджелис или имате път насам, продаваме вестници и списания на щандСутришно кафе + вестник - моля, щракнете тук за адрес и допълнителна информация.
Ако пък не живеете близо до града на ангелите :-) най-удобно ще бъде да се
абониратеФормуляра за абонамент е готов за попълване и изпращане от собствения ви компютър - просто отидете там.

От няколко месеца решихме да предложим още една услуга за четящата ни аудитория - доставяме книги на български език по ваша поръчка.  Тъй като не можем да прогнозираме колко би струвала книгата А или Б, а цените понякога варират значително, молим да се свържете с нас, като ни дадете колкото може повече информация за книгата, вашите имена, телефон и ако може адрес (къде изпращаме поръчката има значение при определяне на транспортните разходи).  До 3 работни дни ще ви се обадим с цена, транспорт и срок на доставка.

Що се отнася до спектъра други услуги които ви предлагат партньорите ни, той е наистина богат - предлагат се:

За повече информация за всяка от услугите, моля отидете на съответната страница или изпратете електронна поща като натиснете с мишката подчертания текст.

За повече информация за нашите услуги, отидете на страниците с абонамент, въпроси и отговори или издания.

Желаем ви успех!

 

1999 (c) Strela News Distribution All rights Reserved  (c) Стрела - разпространение на печата. Всички права запазени.
1-877-222-5524  www.strela.net